WORLDWIDE SHIPPING. 3-5 BUSINESS DAYS DELIVERY IN THE NETHERLANDS. FREE DELIVERY ABOVE €150

Lizet Greve en VIDA+JUNE presenteren vol trots de nieuwe capsule collectie. We hebben Lizet gevraagd om de collectie in haar woorden te omschrijven:

De collectie is draagbaar, comfortabel, maakt iedereen mooier, je kan het dragen op je eigen manier, geschikt voor alle seizoenen, zwangerschapsproof, borstvoedingproof, maar ook te leuk als je geen kinderen hebt.

Ik heb gedacht aan de items die ik zelf het meest uit de kast pak en waar ik me altijd goed in voel. Ik heb ook gedacht aan de dingen waar mijn volgers altijd het meest op reageren en vragen over stellen. Ik wilde dat alles lekker zou zitten, dat je het kan dragen op de manier die bij jou past, en dat het niet specifiek voor 1 seizoen is. Het zijn items die je op heel veel verschillende manieren kan combineren en ook met dingen die je zelf vaak al in je kast hebt liggen. Denk aan sneakers, boots, een (groot) t-shirt, een wollen trui of een leren jack.

Daarnaast ook belangrijk dat het betaalbaar is. En dat je het in elke fase van je leven kan kopen. Van niet zwanger, tot zwanger willen worden, tot zwanger, tot borstvoeding, tot moeder met kids in oudere leeftijd. Aan iedereen is gedacht.

Het zijn niet extreem verrassende items, als in heel iets anders als wat je in het straatbeeld ziet. Het zijn de items die ik zelf heel fijn vind, met een stof of print die mij gelukkig maakt en een pasvorm waarmee heel veel vrouwen uit de voeten kunnen. Dus een mooie samenvatting van al mijn lievelingsitems.

En twinning hoef ik niet eens uit te leggen;) ik wilde wel perse ook iets voor jongetjes! Omdat heel veel jongensmoeders vergeten worden in het hele twinning verhaal. Ik gok dat de vaders misschien iets minder blij worden, maar ik vind dat jongens héél knap zijn in leopard.

In een interview met Pret a Pregnant zegt Charise het volgende:

VIDA+JUNE zit in het midden tot hoog segment, en wij wilde met deze capsule collectie toegankelijker zijn voor een groter publiek maar wel onze kwaliteit en unieke stijl behouden. Ik wist meteen dat Lizet de perfecte match zou zijn daarvoor. Niet alleen vanwege haar fashion sense, maar ook omdat het gewoon een hele leuke vrouw is!
 
Ik heb me eigenlijk door Lizet laten inspireren. Tijdens ons koffietje op Utrecht Centraal hebben we in een keer de hele collectie bedacht. We hadden meteen een hele leuke klik. Niet alleen omdat we ons hart konden luchten over het moederschap maar ook omdat zij, net als ik, helemaal gek is op fashion. Dus we wisten gelijk wat we wilden ontwerpen samen.