WORLDWIDE SHIPPING. 3-5 BUSINESS DAYS DELIVERY IN THE NETHERLANDS. FREE DELIVERY ABOVE €150

 

 

“Ik probeer dagelijks mijn volgers te inspireren op het gebied van (kids)fashion en (mom)lifestyle

LIZET GREVE
By CHARISE ROZENBEEK

Kun je ons iets over jezelf vertellen?

Ik ben Lizet, 33 jaar en moeder van 2 hele fijne kindjes. Daarnaast probeer ik dagelijks mijn volgers te inspireren op het gebied van (kids)fashion en (mom)lifestyle.

Hoe ziet een gemiddelde dag er uit bij jou?

Schoolrun, altijd tijd te kort. Daarna drink ik heel veel koffie en ga ik aan mijn werkdag beginnen. En eigenlijk zijn alle dagen anders. Events, mail (heel veel mail), stories maken, ga zo maar door. En na 3 keer knipperen is de dag alweer voorbij en ga ik de kindjes halen. Als het weer het toelaat spelen ze nog even lekker in de tuin. Zodra mijn vriend thuis is gaat hij meestal koken en doe ik de kindjes in bad. Lekker eten, nog even verhaaltjes lezen en dan naar bed! Als de kindjes slapen gaan mijn vriend en ik nog even werken en als we geluk hebben sluiten we de avond af met een serie. Lukt soms;)!

 

 

Hoe balanceer je tussen moederschap en werk?

Niet. Dat loopt bij mij maximaal door elkaar. Soms heel fijn,  soms heel irritant. Ik blijf werken aan een soort van modus, maar het lukt niet altijd.

Waar ben je het meest trots op qua moederschap?

Ik ben gewoon super trots op mijn kinderen. Ik kan niets bedenken waar ik trotser op ben. Het zijn mega leuke wezens en ze zijn van mij!

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

Ik heb altijd een contrast in mijn outfits. Het is nooit één stijl. Dus een lief romantisch jurkje altijd in combinatie met een stoer jack of coole boots. Ik hanteer met niets in mijn leven één stijl. Het is allemaal wel vrouwelijk, maar nooit tuttig of netjes.  

Waar zoek jij naar mode inspiratie?

Overal. In bladen, online en op straat. Lievelings hobby!

Is je stijl veranderd sinds je moeder bent?

Ja absoluut. Het moet allemaal praktischer nu. Ik moet achter de kids aan kunnen rennen, ze verschonen zonder zelf helemaal onder te zitten en ik wil niet bang zijn om vies te worden.

Wie is je inspiratie als het op mode en moederschap aankomt?

Ik heb niet perse 1 persoon. Ik laat me inspireren door alles en iedereen. Heerlijk! 

Greve is wearing The Zoe Dress from VIDA+JUNE 
from Capsule Collection.
It retails for €69.90,- womenswear and for €49.90,- kidswear

Wat is je parenting filosofie of motto?

Ik vind het heel belangrijk om echt naar je kind te kijken. Wat heeft hij/zij nodig? Een beetje zelfreflectie op z’n tijd is ook niet verkeerd en ik probeer de verwachtingen en meningen vanuit de omgeving en maatschappij los te laten. Het maakt me niets uit wat iedereen zegt, voor mij is het belangrijk om te kijken naar wat mijn kind wil, kan en leuk vindt.